Plusnet tager nummer ét sted for billigste fiber bredbånd deal i UK

0
180

Black Friday har været og er venstre, du har været store på din tech køb og nu, du er nødt til at spare nogle penge. Heldigvis, hvis denne vending i begivenhederne linjer op med at skulle forny dit bredbånd tilbud, vi har lidt af en løsning til dig.

Takket være et nyt tilbud fra Plusnet, ISP har formået at skyde til toppen til at tilbyde den billigste fiber bredbånd deal i ENGLAND. Godt, det teknisk set kommer ind på andenpladsen efter et tilbud fra mindre kendte Onestream, men med hastigheder gennemsnit 17Mb, Onestream ‘ s tilbud føles tættere på end ADSL fibre.

Men for hurtigere fiber hastigheder end det, Plusnet tilbyder gennemsnitlige hastigheder på 36Mb for blot £22.99 en måned. Mens der er allerede en temmelig stor pris, Plusnet er også at give £70 off cashback på toppen af, at effektivt at bringe prisen ned til £18.30 en måned.

Der skyder Plusnet nedenfor BT, Vodafone, TalkTalk, og alle resten af konkurrencen, bare at være stoppet kort på kronen af Onestream tilbud, der er nævnt ovenfor.

  • Stadig ønsker noget andet? Tjek vores bedste bredbånd tilbud guide

Denne billige Plusnet bredbånd aftale i sin helhed:

Hvad andre bredbånd tilbud er tilgængelige for denne Sort fredag?

Ikke en fan af Plusnet bredbånd deal ovenfor? Ikke at bekymre sig, der er en række andre store muligheder, hvis du er villig til at bruge en smule mere.

Vælg BT, og du vil betale £28.99 en måned for hastigheder i gennemsnit 50Mb. Mens det kan lyde ret dyrt, og kontraktens længde er 24 måneder, er den gennemsnitlige hastigheder er fremragende, og du får en £120 BT belønning kort.

Ved siden Plusnet som den bedste fiber bredbånd deal er TalkTalk. Det koster £21.95 for hastigheder i gennemsnit 67Mb, forærer dig en gratis hastighed løft til at TalkTalk er hurtigere plan.

  • Læs mere: Du kan gå alle ud på en bredbånds-og TV-aftale