Plusnet tar antall ett sted av den laveste fiber bredbånd tilbyr i STORBRITANNIA

0
295

Black Friday har vært og venstre, du har satset stort på din tech kjøp og nå, du trenger for å spare penger. Heldigvis, hvis denne vendingen linjer opp med å måtte fornye bredbånd avtale, vi har litt av en løsning for deg.

Takket være et nytt tilbud fra Plusnet, internett-LEVERANDØREN har klart å skyte til toppen for å tilby den laveste fiber bredbånd tilbyr i STORBRITANNIA. Vel, det er teknisk kommer andre etter at et tilbud fra mindre kjente Onestream, men med hastigheter gjennomsnitt 17Mb, Onestream tilbud føles nærmere ADSL enn fiber.

Men for raskere fiber hastigheter enn det, Plusnet tilbyr gjennomsnittlig hastighet på 36 mb for kun kr 22.99 en måned. Mens det er allerede en ganske god pris, Plusnet er også å gi £70 av cashback på toppen av det, effektivt å bringe prisen ned til £18.30 i måneden.

Som skyter Plusnet nedenfor BT, Vodafone, TalkTalk og alle resten av konkurransen, bare for å bli stoppet kort av kronen av Onestream tilbud som er nevnt ovenfor.

  • Likevel vil noe annet? Sjekk ut våre beste bredbånd avtaler guide

Dette billig Plusnet bredbånd avtale i sin helhet:

Hva andre bredbånd avtaler er tilgjengelig i Svart fredag?

Ikke en fan av Plusnet bredbånd tilbyr over? Ikke bekymre deg, det er en rekke andre gode alternativer hvis du er villig til å betale litt mer.

Velg BT og vil du være med å betale £28.99 en måned for hastigheter gjennomsnitt 50Mb. Selv om det kanskje høres ganske dyrt og kontrakten lengden er 24 måneder, gjennomsnittlig hastighet er utmerket, og du får en £120 BT belønning kortet.

Ved siden av Plusnet som den beste fibre bredbånd tilbyr er TalkTalk. Det koster £21.95 for hastigheter gjennomsnitt 67Mb, i hovedsak gir deg en gratis fartsøkning til TalkTalk er raskere plan.

  • Les mer: Du kan gå alle ut på en bredbånd-og TV-avtale