Red Dead Redemption 2 Cyber mandag deal ser det bedste spil i 2018 til salg for $25

0
27

Har stadig ikke afhentet Rockstar ‘ s Red Dead Redemption 2? Så du er i lykke, fordi de åbne vestlige nu ned til den laveste pris, vi har set til dato takket være nogle fantastiske Cyber mandag tilbud.

Både Best Buy og Walmart tilbyder Red Dead Redemption 2 på Xbox og PS4 for kun $24.99, sparer du $35 på den oprindelige $59.99 RRP. Det er den laveste pris, vi har set spillet hidtil, med Black Friday tilbud svævende omkring $30-mærket. (Ikke i USA? Rul ned for den bedste Red Dead Redemption 2 priser i dit område.)

For at samle op på et af de bedste spil i 2018 for mindre end $25, er et absolut godt køb, især når man tænker på, at du får mindst 40 timers gameplay, og det omfatter Red Dead Online gratis, hvor du kan rack op endnu mere vildt tid.

Ikke i OS? Tjek de bedste priser til Red Dead Redemption 2 i din region nedenfor:

TechRadar er vaskning hver forhandler og afrunding alle de bedste tilbud i Sort fredag periode, og vi har lagt alt det bedste Black Friday tilbud og Cyber mandag tilbud i nem-at-navigere-artikler til at hjælpe dig med at finde de gode tilbud, du leder efter.