Red Dead Redemption 2 Cyber mandag forholde ser det beste spillet av 2018 på salg for $25

0
49

Fortsatt ikke har plukket opp Rockstar ‘ s Red Dead Redemption 2? Så du er på hell, fordi det åpne vestlige verden er nå ned til den laveste prisen vi har sett til dags dato takket være noen strålende Cyber mandag avtaler.

Både Best Buy og Walmart tilbyr Red Dead Redemption 2 på Xbox-En og PS4, for bare $24.99, sparer du $35 på den opprinnelige $59.99 RRP. Dette er den laveste prisen vi har sett spillet så langt, med Black Friday-tilbud som svever rundt $30 mark. (Ikke i OSS? Bla ned for beste Red Dead Redemption 2 priser i ditt område.)

Å plukke opp en av de beste spillene i 2018 for mindre enn $25 er en absolutt prute, spesielt når du tenker på at du får minst 40 timer med spilling, og det omfatter Red Dead gratis på Nettet — hvor du kan skaffe deg enda mer spilletid.

Ikke i USA? Sjekk ut de beste priser for Red Dead Redemption 2 i din region nedenfor:

TechRadar er scouring hver forhandler og avrunding opp alle de beste tilbudene over Black Friday-perioden, og vi har satt alle de beste Black Friday tilbud og Cyber mandag hotelltilbud i lett-å-navigere-artikler for å hjelpe deg med å finne gode kjøp du leter etter.