Singler’ Dag officielt større end Black Friday og Cyber mandag kombineret

0
187

Dette år shoppere brugt $7.4 milliarder i løbet af Black Friday, og en ekstra $9.4 bn på Cyber mandag, men selv når de kombineres, er disse tal kommer ingen steder tæt på de $38 mia brugt i løbet af Alibaba ‘s Singler’ Dag.

Alibaba Cloud har afsløret nye detaljer om de centrale teknologier, der anvendes i løbet af dette års rekordstore, 24-timers global shopping festival med det første bliver den tredje generation af sine X-Dragon-arkitektur.

Virksomhedens X-Dragon-servere er Elastisk Bare Metal Servere, som hjalp en forbedret omkostningseffektivitet med 20 procent i løbet af dette år salg. Disse servere er i stand til problemfrit at integrere it-platforme, herunder Elastic Compute Service (ECS) bare metal servere og virtuelle maskiner, alle i en enkelt arkitektur.

  • Alibaba Singler’ Dag salg bryde poster
  • Singler’ Dag: en $30 milliarder mulighed for stadig savnet af mange,
  • Alibaba lancerer sin egen sky AI chip

Alibaba Cloud også udviklet en database kaldet POLARDB som støttede salget aktivitet, med en maksimal 87 millioner forespørgsler behandles per sekund under Singler’ Dag. Den nye generation af cloud-native POLARDB database kombinerer ydeevne med kompatibilitet samt tilgængeligheden af traditionelle enterprise databaser på en omkostningseffektiv måde.

AI-aktiverede funktioner

Under 11.11, Alibaba ‘s kunde-service chatbot Alime Shop Assistent, der understøttes af Alibaba DAMO Academy’ s machine learning teknologier, håndteres 97 procent af online henvendelser om virksomhedens e-handel platforme Taobao og Tmall.

Alibaba DAMO Academy giver også forbedrede maskine oversættelse teknologi til cross-border e-handel platform AliExpress. Den teknologi, der er i stand til automatisk at oversætte købmand butik og produkt sider til 21 sprog for købere på tværs af Europa, Asien, Amerika og Mellemøsten. Alibaba DAMO Academy blev brugt 1.66 bn gange i løbet af dette år er salg og service oversættes over 200bn ord i forskellige sprog.

Taobao selv udviklet en ny real-time communications framework for audio og video på Alibaba Cloud til dette års Singler’ Dag. Den teknologi formået at reducere netværksventetid fra fem til syv sekunder til 1,5 sekunder, mens forbedre real-time interaktion erfaringer mellem selskaber og brugere. Video AI identificeret produkter, der er omtalt af tv-stationerne i deres live-streams og publikum var i stand til at se produktet links samtidigt vises på skærmen.

Voice search spillet en rolle i dette års salg, og over en million ordrer blev lagt og behandlet via stemmekommando ved hjælp af Alibaba AI Labs’ smart højttaler, Tmall Genie.

Alibaba ‘s Singler’ Dag fortsætter med at slå rekorder og online forhandlere i USA og Europa kan lære meget af at studere den succes, den Kinesiske e-handel gigant.

  • Vi har også fremhævet de bedste e-commerce platform 2019