Voor de Dell XPS 13 voor goedkope, hoewel Cyber Monday is voorbij

0
690

|is

Net wanneer je dacht dat Black Friday en Cyber maandag waren eindelijk voorbij is, het gaat gewoon blijven komen. Nu, Dell probeert te persen uit een aantal last-minute aanbiedingen magie op de Dell XPS 13 is in principe de beste laptop in de wereld.

Nu op de website van Dell, kunt u de pick-up van de Dell XPS 13 met een Whisky Meer Core i5-processor, 8GB RAM en een 256 GB SSD voor slechts $799 – maar deze deal zal niet lang duren. Dell wordt uitgevoerd, dit als een beperkte verkoop geval, waarschijnlijk omdat dit een ouder model van de laptop.

Maar, laat je niet dat je weerhouden van het springen op. Het is niet de laatste Komeet Meer uitgerust XPS 13, maar het is niets om op een stok te schudden. De 8e generatie Whisky Meer chips zijn niet echt veel van een stap terug van wat 10e-gen heeft, en het onderscheid in principe maakt het niet uit op deze prijs.

En, natuurlijk, het spreekt voor zich dat dit is een prachtige laptop. Dun, licht en met een van de beste schermen in het spel, de Dell XPS 13 is een laptop die je zult trots te pronken in uw plaatselijke café. En maak je geen zorgen — niemand zal in staat zijn om het te vertellen is het oudere model.

  • TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.

|